fbpx
07/06/2022 20:00

BRIAN MØRK SHOW - LIVE

ANARKIST PRÆSENTERER BRIAN MØRK SHOW

Pris:

DKK. 130

ANARKIST PRÆSENTERER BRIAN MØRK SHOW

Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast, kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. 

Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer.

Denne gang er det den knivskarpe Jacob Wilson samt mesteren af karakterer, Andreas Bo, der bliver trukket ind i Brian Mørks spin af løgn og latin – dette bliver en aften du ikke vil gå glip af!

Jacob Wilson
Jacob Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot. 
Jacob Wilson har også kunnet opleves i sit anmelderroste one man show “Live fra Comedy ZOO”, der blandt andet fik fire hjerter og “teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politiken, samt som stærkt charmerende og satirisk morsom nyhedsvært i TV2s “Live fra Bremen”.
Jacob er en vaskeægte klubkomiker, der nyder at tage rundt på landets mange mindre spillesteder, for at give publikum den nærhed og intimitet, som faktisk er stand-uppens hjemmebane. Jacob er én af landets skarpeste i netop dén disciplin.

Andreas Bo 
Andreas er en af landets bedste til at lave parodier og sjove karakterer.
Både mimik og stemmeføring sidder lige i skabet. Disse værktøjer tager han med på scenen, når karaktererne han skal spille, bliver opdigtet på stedet i samarbejde med publikum.
Derudover er han nysgerrig på humoren og trækker den altid i uventede retninger. Han er hylende morsom og irriterende skarp!”

SES VI?