fbpx

anarkist brewing

Hazy Juicy Dipa

ALK. 7,5% / IBU 55 / EBC 10

IDÉ OG BAGGRUND

Efter successen med Juicy Galaxy bevæger vi os endnu engang ud i en Dobbel IPA (DIPA). Der er dobblet op på det meste ift. en traditionel hazy IPA. Brygmester Daniel var træt af ikke at kunne drikke sine egne øl (pga. intolerans), så laktosen er droppet i denne omgang. Mere malt giver mere alkohol, og mere humle giver en super intens aroma, der nok skal stimulere din lugte- og smagssans. Hvede og havre er med til at give øllet en blød og cremet krop, og et lyst sløret look giver et juicy udseende. Vi har brugt humle fra næsten hele verden: Tysk Hallertau Blanc, Australsk Galaxy og Amerikansk Idaho 7, Citra og Simcoe. En kompleks humlesammensætning giver en kompleks og kraftig øl fyldt med power.

Malte

Pilsner Malt, CaraPils, Hvedemalt, Havreflager.

humler

Idaho 7 CRYO [US], Citra [US], Simcoe [US], Galaxy [AU], Hallertau Blanc [DE]

udseende

Juicy gul og hazy med et tykt, men hurtigt forsvindende skum pga. humleolier.

duft

Et powerhouse af aromaer fra stenfrugter og bær over i tropiske frugter og citrus.

smag & mundfylde

Læskende, forfriskende og fyldig smag med noter af multijuice og sødt slik. Blød, juicy og fyldig. En god solid sødme bakker op om den balancerede bitterhed og høje mundfylde.

food match

Perfekt til solskin, frugt og chokolade, picnickurven eller lyst krydret grillmad som gris, kylling og grillede krydrede grøntsager.

øllens helhed

En kraftig, men stadig læskende, IPA med lav bitterhed og en eksplosion af humlearoma.

520718_Anarkist_HazyJuice_33cl_DRY