fbpx

anarkist brewing

mighty mild ale

ALK. 0,5% / IBU 30 / EBC 30

Mighty Mild Ale - illustration uden baggrund

Brygmesterens præsentation

Brygmester Daniel Carlfeldt præsenterer i videoen Mighty Mild Ale, som er Anarkist Brewings bud på alkoholfriøl baseret på den engelske Mild øltype.

IDÉ OG BAGGRUND

Alkoholfrie øl stormer frem som aldrig før. For at udvide mulighederne i vores sortiment, kommer vi nu med en mørk alkoholfri øl i form af Anarksit Mighty Mild Ale 0,5%.

Øllet tager udgangspunkt i den engelske Mild øltype, der traditionelt har været lav på alkohol. Øllet er maltdrevet med flere engelske malttyper og har en fin og moderat tilsætning af engelske humletyper. Til forskel fra en Brown Ale eller Classic er en Mild mere fokuseret på de ristede malttyper med noter af ristet skorpe og brød. Vi har tilføjet rugmalt for at give frugtighed og syre, samt havre for at øge mundfylden.

TSBC_Anarkist_MightyMist_44cl_NY-ETIKET_Dry_MAT_GLAS

Malte

Bygmail, havremalt, rugmalt.

humler

East Kent Golding [UK], Bramling Cross [UK]

udseende

Kobberbrun og klar med et tykt hvidt skum.

duft

Kornfrugtige noter med lag af ristet brød, nødder og chokolade.

smag & mundfylde

En maltdrevet øl med noter af korn, karamel, ristet brød og frugtighed fra rugen. En øl med en fyldig krop, en anelse sødme og mild karbonering.

food match

God til frokosten eller mørke retter, som gryderetter eller måske mere specifikt til en Sheppards Pie eller andre britiske pub-retter.

øllens helhed

Fyldig og maltdrevet mørk alkoholfri øl med høj drinkability.