fbpx
16/09/2022 16:30

Nashville Nights International Songwriters Festival

+80 ARTISTER / 60 SHOWS / 8 VENUES / 3 DAGE

Priser:

DKK. 695 - 1295

DET HELE STARTER 
MED EN SANG!
Nashville Nights International Songwriters Festival er et møde mellem nogle af verdens største sangskrivere, helt nye talenter og et engageret publikum i en international smeltedigel i hjertet af Danmark. Festivalen styrker sangskrivernetværk på tværs af landegrænser, erfaring og popularitet til inspiration og underholdning for både publikum, artister og sangskrivere.

Med udgangspunkt i en af de ældste sangskrivertraditioner, som har lagt grund til populærmusikken som vi kender den i dag, sætter vi country/roots-musikken i fokus og alle de genrer den har inspireret og stadig inspirerer – fra americana og blues til rock, pop og indie.

Nashville Nights International Songwriters Festival viste allerede i 2021, at festivalen kan samle folk fra nær og fjern. Artister fra syv forskellige lande og gæster fra otte, inklusiv bredt fra hele Danmark. Missionen er igen i 2022 at dele inspiration og udvikle netværk sangskrivere og musikere imellem, nationalt og internationalt, og at give publikum enestående oplevelser, de kun kan få på Nashville Nights International Songwriters Festival i Odense.

Vi glæder os til at se jer!