Anarkist Beer & Food Lab og Café Deilig er gået sammen om Odenses lækreste nytårsmenu. Glæd dig til at sætte tænderne i to appetizers og fire festlige retter. Det kræver et minimum af tilberedelse, men har et maksimum af smag.
Pris pr. person: 499,- eksklusiv gebyr.
FORRET
Torsk- og lakserillettes, med sprøde råsyltet agurk & grønne æbler kugler, serveres med cremet muslingesauce og dildolie.
Dertil hjemmebagt brød og saltet smør.
MELLEMRET
Grillet jomfruhummerquiche med lækker cremet skaldyrssalat, syltede røde perleløg, semidried og syltet tomat samt bitre sprøde salater.
HOVEDRET
Rosastegt oksefilet dertil Pommes Anna bagt med timian & hvidløg. Serveres med oksehalekrokette, gulerod i variation og en lækker oksetrøffelsauce.
DESSERT
Vanilje- og citrongræs panacotta med mangokompot og en sprød og knasende nytårscrumble med marengs og karamel.
APPETIZERS
Bruschetta med ricottacreme vendt med figner og timian & trøffelchips.
Gør din nytårsaften helt særlig med vores lækre tilkøb.
4 oste med kompot 95kr. pr. person
Tilkøb kransekage 25kr. pr. person.
Tilkøb 10g caviar. 200kr.
PRIS: 499,- pr. person eksklusiv gebyr.
Menuen afhentes på Anarkist Beer & Food Lab søndag den 31. december imellem 10.00 – 13.00.
Har du spørgsmål til menuen kan der rettes henvendelse på telefon 60174189 eller på mail mdcd.deilig@gmail.com.