160 års bryggertradition har taget os
til det sted vi er i dag
Med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene anderledes og bedre, forsøger vi dagligt at skabe nye smagsoplevelser. Mest af alt fordi vi ikke kan lade være.
Anarkist Brewing Company
Mangeårig brygger-tradition i gammel indpakning krydret med nye visioner
Anarkist Brewing Company– vores lille craft beer bryggeri – er grundlagt på skuldrene af over 160 års bryggertradition startende med Theodor Schiøtz. Han har inspireret os til at være nysgerrige i forhold til det øl vi brygger. Han trådte i sin tid nye veje, hvilket vi også insisterer på at gøre den dag i dag.
Vi er stolte af at være i de historiske Albani-bygninger i Odense, som gennem mere end et århundrede har fungeret som platform for ølbrygning.
En del af vores historie
Theodor Schiøtz
Farmaceut, laborant, frivillig skarpskytte, sejler, rebel, botaniker og ikke mindst brygger og lidt af en anarkist. Theodor Schiøtz var en mand med mange facetter og vinkler.
Odense
Vores hjemstavn er vores base, men hele verden er vores legeplads
Byen, hvor vi bor, er i rivende udvikling. Det er også til inspiration for den måde, vi laver øl på.
Vi vil gerne brygge øl, som er udfordrende og relevante, ikke bare for folk her i byen, men for folk i hele landet, ja måske endda hele verden. Vi gør det på vores måde, med inspiration i det der sker omkring os.
Vores arv er vigtig, men er også noget, som vi både vil og kan udfordre
Vi tager rigtigt meget med fra den baggrund, vi kommer fra, og alt det som har formet os. Alt dét som gør, at vi i dag har skabt Theodor Schiøtz Brewing Company. Men vi er meget bevidste om, at vi ikke må lade os styre af vores arv.
Vi skal udfordre os selv og vores omgivelser for at udvikle os
Vi har enorm respekt for den historiske arv, der er i det her gamle bryggeri. Det er en del af vores DNA, men vi er heller ikke bange for at bryde konventionerne og se fremad.
Smag og oplevelse
Én ting er historie og DNA. Noget andet er den integritet, som følger med. Med vores konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at vi kan gøre tingene anderledes og bedre, forsøger vi dagligt at skabe nye smagsoplevelser. Mest af alt fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.