fbpx

VORES ØL ANBEFALINGER

Vi har fået vores ølsommelier til at sammensætte alle vores retter med en øl der gør retten endnu bedre.

FISH N' CHIPS
X Schiøtz Mørk Mumme

Vi anbefaler Sciøtz Mørk Mumme.
Schiøtz Mørk Mumme er en kraftig, mørk og maltet øltype fra den sene middelalder. I denne version er der blevet tilføjet et strejf af nordiske bær. Udover de nordiske smagsgivere er der også en række malte og fire humletyper i denne øl.
   

ALK. 6,5%  /   EBC 10

ROSENKÅL
X TOTDY Sour Blood

Vi anbefaler Too Old To Die Young – Sour Blood.
En frisk sour-øl på en base af Berliner Weisse, med masser af Blodappelsin og mild syrlighed.  Øllen letter kålens intense indtryk og hjælper med at skære igennem den søde glace på en måde der fremhæver de mere delikate smagen i både øl og mad.

ALK. 3,5 % /  IBU 15  /  EBC 45

JORDSKOKKESUPPE
X Nørrebo Æblecider

Vi anbefaler Nørrebro Æblecider.
Crisp og frisk, med en tilpas sødme og syrlighed. Produceret med økologisk most fra danske Jongored æbler. Ciderens tørhed, moderate alkoholindhold og fine æbletoner gør, at den er velegnet, hvor du ellers ville servere en lys pilsner eller et glas hvidvin.

ALK. 4,9%

'ÆG & REJER'
X New England IPA

Vi anbefaler Anarkist New England IPA.
En lækker aroma af tropiske frugter som citron og lime sammen med en frisk note af hyldeblomst og rabarber. Der er også flere subtile overtoner af mørke bær, blomster og sort peber, ingen af som overskygger duften af ​​maltbasen, der stadig kan fornemmes gennem al den humle og frugtighed.

ALK. 5,5% /  IBU 25  /  EBC 14