fbpx

Lidt om køkkenet hos Anarkist

Konceptet i vores køkken skifter flere gange årligt. Vi samarbejder altid med interessante, helst lokale, madpartnere som i en periode fungerer som popup-restaurant i vores lokaler. Ens for dem alle er, at maden er tilpasset vores ølunivers.

Herunder finder du det aktuelle koncept.

13. januar

Tarteletfest

Fire forskellige slags tarteletter. Nyd dem i små mængder, eller gå all in med Tyksakmenuen!

13. januar

19. februar

TARTELET HALBAL

Spis, drik & FEST!

19. februar

24. februar

GRISEFEST

Grisefad med forskellige udskæringer af gris. Kan bestilles á 500 g. eller gå all ind med Svinerimenuen!

24. februar

26. marts

GRISE HALBAL

Spis, drik & FEST

26. marts

31. marts

SOVSEFEST

7 forskellige slags sovs, men diverse lækre sides til at dyppe i! Gå all in med Sovs-me-up-menuen!

31. marts

16. april

SOVSE HALBAL

Sidste halbal for sluttes af med et brag af en FEST!

16. april
Starter fra 03/01/2022 - 16/04/2022

Anarkist x FEST by Værdsat

Restaurant Værdsat rykker ind som popup på Anarkist!
Under konceptet FEST by Værdsat.
For det bliver festmåltider, ikke blot ét festtema, men hele 3!
Fra 13. januar til 16. april vil du kunne opleve 3 FEST perioder, med hver deres festmåltids konept.

Alle menuer vil have det til fælles, at den kan bestille som ad libitum, og her matcher vi selvfølgelig med øl adlibitum for 229,- i 90 minutter!